Developmind – Idrottspsykologisk rådgivning för dig

Ludvig Nilsson heter jag och arbetar som idrottspsykologisk rådgivare. Jag driver bolaget Developmind Sport Psychology Consulting AB.

Developmind - Idrottspsykologisk rådgivning för dig

OM LUDVIG NILSSON

Ludvig Nilsson heter jag och jobbar som idrottspsykologisk rådgivare och har en bakgrund som ishockeyspelare på elitnivå. Efter 20 år som aktiv ishockeyspelare har jag lagt idrottskarriären bakom mig och driver nu Developmind Sport Psychology Consulting AB. Med min erfarenhet är jag väl medveten om de utmaningar som idrottare ställs inför under deras karriärer. Jag har under min karriär som aktiv studerat på högskolenivå och har över 280 högskolepoäng i bagaget. Merparten av dessa högskolepoäng är inom idrottspsykologi då jag har en kandidatexamen i psykologi med inriktning idrott och motion.

Vad är Developmind?

Developmind erbjuder idrottspsykologisk rådgivning för dig som vill utveckla dina mentala färdigheter. Att prestera på en hög nivå kan kännas tufft och krävande. Traditionellt har fysisk, taktisk och teknisk träning stått för merparten av en idrottares förberedelser. Under senare år har även idrottares psykiska hälsa uppmärksammats, vilket är en viktig del för att skapa en lång och hållbar karriär.Vi på Developmind arbetar utifrån vetenskapligt baserade metoder som anpassas utifrån dina behov. Idrottspsykologisk rådgivningen innefattar allt från social utveckling, planering och målsättning, till beslutsfattande i tävling, inlärningsförmåga och stresshantering. Tillsammans skapar vi en strukturerad plan som kommer hjälpa dig uppnå dina mål och bidra till fortsatt utveckling.

Vad gör Developmind?

Developmind Sport Psychology Consulting AB, bedriver idrottspsykologisk rådgivning för idrottare, tränare, lag, föreningar, företag och skolor. På individnivå erbjuds personlig rådgivning utifrån klientens situation och behov. Här används vetenskapligt beprövade metoder och tekniker för att utveckla dig som idrottare. På gruppnivå erbjuder vi föreläsningar, workshops och rådgivning för de som vill inkludera mer idrottspsykologi i den dagliga verksamheten. För företag och skolor är det främst föreläsningar och workshops som erbjuds. Här jobbar vi med ämnen som även kan tillämpas i en icke-sportkontext. Här kan vi föreläsa om exempelvis; ledarskap, motivation, arbetsmoral osv.

Developminds målsättningar

Developminds målsättning är att hjälpa individer att nå sin fulla potential genom idrottspsykologisk rådgivning. Vi vill bidra till utveckling och välmående för att du som idrottare ska kunna prestera på din högsta nivå. En satsning på sin idrott kan vara krävande både psykiskt och fysiskt. Vi på Developmind vill hjälpa idrottare att hantera motgångar, utvecklas mentalt, hantera stress, öka motivation och förbereda sig själva för en lång och hållbar karriär.

Vem ska kontakta Developmind?

Känner du att du presterar bra på träning men det låser sig på match? Står du inför en karriärövergång? Ska du börja på ett hockeygymnasium? Kanske ska du flytta hemifrån för första gången? Känner du dig stressad för att både hinna med din hockeysatsning och samtidigt sköta skolan? Vill du få ut maximalt av dina kommande 3-4 år? Vill du bli starkare mentalt? Vill du lära dig hantera motgångar?

Om du känner dig träffad eller vill få svar på dessa frågor så finns Developmind här för att hjälpa dig.

Senaste artiklar om idrottspsykologi

Expressen
ExpressenTre Kronor
Läs mer
”Finns en psykisk ohälsa i den här machokulturen”
SVT Sport
SVT SportRiksidrottsförbundet
Läs mer
Ökad öppenhet kring idrott och mental ohälsa
Aftonbladet
AftonbladetMagnus Hellberg
Läs mer
Magnus Hellberg: ”Har varit skamligt att prata om...”
SverigeRadio
SverigeRadioP4 Dalarna
Läs mer
Lidström vill att psykisk ohälsa ska diskuteras mer inom ishockeyn
SVT Sport
SVT SportRobin Lehner
Läs mer
Bakom masken – Lehners kamp mot mental ohälsa
LT Bladet
LT BladetLasse Wirström
Läs mer
Wirström: Idrottsklubbar som bygger unga människors drömmar tar på sig ett stort ansvar
Göteborgs Posten
Göteborgs PostenMartin Jansson
Läs mer
Ishockeyledaren Martin Jansson om sin psykiska ohälsa
SVT Småland
SVT SmålandVäxjö Lakers
Läs mer
Här har hockeyeleverna psykisk ohälsa på schemat
Föregående
Nästa
Developmind LOGGA
Developmind Sport Psychology Consulting AB

Contact

Ludvig Nilsson Helsingborg, Sverige

Mobile

+46 (0) 708 382 141

Boka ett möte:

Första mötet är alltid kostnadsfritt

  Name
  Personnummer
  Adress
  Postkod + Ort
  E-post
  Mobilnummer
  Nuvarande hockeyklubb:
  Position
  Jag spelar i följande lag:
  Jag är duktig på:
  Jag behöver hjälp med:

  HOCKEYBLOGGEN