Huddinge IK Hockeygymnasium NIU ELIT

Huddinge Hockey bedriver i samarbete med Huddingegymnasiet en nationellt godkänd idrottsbildning (NIU) auktoriserad av Svenska Ishockeyförbundet.

• Gymnasium: Huddingegymnasiet
  • Ansluten idrottsklubb: Huddinge Hockey
  • Ämnesområde: Elitishockey
  • Län: Stockholms län
  • Ort: Huddinge
  • Campus: Björkängens IP

Huddinge Hockey

Verksamheten på Huddinges ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

• Sökperioden är mitten av september – 1 december.

Hockeygymnasium NIU - Huddinge

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. Huddinge bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Huddingegymnasiet. Denna information rör främst Huddinges del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

Källa: Huddinge Hockey