Rogle BK Hockeygymnasium NIU ELIT Ängelholm

På Rögles Hockeygymnasium bedriver vi elitidrott där eleverna ges möjlighet att utveckla sina ishockeyfärdigheter på högsta nivå i kombination med gymnasiestudier.

• Gymnasium: Ängelholms Gymnasieskola
  • Ansluten idrottsklubb: Rögle BK
  • Ämnesområde: Elitishockey
  • Län: Skåne län
  • Ort: Ängelholm
  • Campus: Catena Arena

Rögle BK

Verksamheten på Ängelholms ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

• Sökperioden är mitten av september – 1 december.

Hockeygymnasiet NIU - Ängelholm

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. Rögle bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Ängelholms Gymnasieskola. Denna information rör främst Rögles del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

Källa: Rögle BK