Kiruna IF Hockeygymnasium LIU

• Ort: Kiruna
  • Campus: Lombiahallen

Kiruna IF

Elitishockeygymnasiet, vår nationellt godkända idrottsutbildning, har fortsatt efter julledigheten. Första veckan hade spelarna sitt andra spelarsamtal med ansvarig instruktör och fortsätter att jobba med de individuella grunderna i ishockey.

När du ska ansöka om inackorderingstillägg skriver du ut ansökningsblanketten här från vår hemsida och följer instruktionerna på blanketten. Senast i slutet av augusti ska ansökan ha inkommit till Lapplands Gymnasium i hemkommunen.

Lokala Hockeygymnasium - Kiruna

På Lapplands Gymnasium kan du kombinera dina gymnasiestudier med idrottssatsning på nationell eller internationell elitnivå. Utbildningarna finns i Gällivare och Kiruna som RIG- och/eller NIU-utbildningar.

Källa: IF Kiruna hockey