Tegs SK Hockeygymnasium LIU Umeå

Första året med det nya hockeygymnasiet har blivit en succé! Nu får 18 nya talangfulla killar börja årskurs ett till hösten i Tegs SK:s och Thoren Business Schools hockeygymnasium.

• Gymnasium: Thoren Business School
  • Ansluten idrottsklubb: Tegs SK
  • Län: Västerbottens län
  • Ort: Umeå
  • Campus: A3 Arena
  • Sista anmälningsdag : 1 Februari

Tegs SK

I vårt koncept på TBS utbildas man i entreprenörskap och får bland annat åka på business trips. Gällande hockeygymnasiet så vill vi hitta samarbeten med idrotten där eleverna får en chans att utvecklas även utanför isen. Det kan handla om en studieresa i samband med typ Sweden Hockey Games där eleverna får förkovra sig kring organisation, försäljning, marknadsföring etcetra

Lokala Hockeygymnasium - Umeå

Till hösten drar Thoren Business School i gång sitt LIP-certifierade hockeygymnasium i Umeå i samarbete med Tegs SK. Och det blir mycket mer än bara ishockey på schemat. Hockeyutbildningen är LIP-certifierad vilket innebär att den är godkänd och kvalitetsstämplad som en lokal ishockeyprofil av svenska ishockeyförbundet.

Källa: Tegs SK