Hudik Hockeygymnasium LIU

• Ort: Hudiksvall
  • Campus: Glysisvallen

Hudik Hockey

Hudik Hockey har under flera år bedrivit hockeyutbildning tillsammans med Bromangymnasiet i Hudiksvall. Inför säsongen 2018/19 blev utbildningen certifierad av Svenska Hockeyförbundet till en lokal idrottsprofil (LIP) vilket innebär större krav på både oss som förening och på skolan

LIU och LIP söks via antagningen samtidigt som eleverna söker program. För att söka in på LIU måste du vara medlem och aktivt satsande i en förening. Därför ska denna blankett fyllas i och skickas in till skolan. Blanketten hittar du också direkt via antagningen när du söker program.

Lokala Hockeygymnasium - Hudiksvall

Från och med hösten 2021 kan du kombinera en idrottsutbildning med alla våra gymnasieprogram. Oavsett vilket program du väljer, kan du samtidigt välja att gå en lokal idrottsutbildning (LIU) eller hockey lokal idrottsprofil (LIP). Vi erbjuder idrottsutbildningar inom: fotboll, friidrott, hockey, innebandy, truppgymnastik, handboll, konståkning, ridning och simning.

Källa: Hudik Hockey