IK Oskarshamn Hockeygymnasium LIU

Bäcken HC har sedan många är ett väl inarbetat koncept med en stark lokal profil på sitt hockeygymnasium och tillsammans med Frölunda HC vill vi nu utveckla detta fina koncept ännu mer.

Hockeyklubb:IK Oskarshamn
Adress:Döderhultsvägen 5
Postkod + Ort:572 31 Oskarshamn
Län:Kalmar län
Arena/Ishall:Be-Ge Hockey Center
Gymnasium:Oscarsgymnasiet
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • Oskarshamn-60
    Oskarshamn Hockeygymnasium

Om Oskarshamn Hockeygymnasium

Varje årskull innehåller 12–14 elever som antas efter ishockeyförmåga och betyg. IK Oskarshamn bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Oscarsgymnasiet och ETEC. I kombination med hockeygymnasiet kan du välja att gå Samhällsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet samt Etec. För info om hockeygymnasiet på Oscarsgymnasiet och ETEC, utbildningarnas innehåll och kursplaner hänvisas till kontaktsidan för respektive skola.

Vill du utvecklas och vill satsa på din idrott? Då är Hockeygymnasiet i IK Oskarshamn en perfekt val för dig. Vi söker dig som brinner för din idrott, som för din ålder tillhör de bästa i din region och siktar på att bli en ishockeyspelare på elitnivå.

Vill du ge din idrottskarriär en riktigt bra chans? På Oscarsgymnasiet har du möjlighet att kombinera dina studier med en seriös satsning på din idrott. Oscarsgymnasiet erbjuder idrottsprofil inom basket, fotboll, innebandy och ishockey. Profilen bedrivs inom ramen för individuellt val för elever på Barn- och fritidsprogrammet och Samhällsprogrammet med beteendeinriktning.

Oskarshamn Serie Information

Källa: IK Oskarshamn