Kungälv IK Hockeygymnasium LIP

• MoDo Hockey bedriver ett av Svenska Ishockeyförbundets certifierade Ishockeygymnasium NIU. Varje årskull innehåller 12–14 elever som antas efter ishockeyförmåga och betyg.
Hockeyklubb:Kungälv IK
Adress:Rosendalsgatan 1
Postkod + Ort:442 35 Kungälv
Län:Västra Götalands län
Arena/Ishall:Oasen sim- och ishall
Gymnasium:Mimers Hus Gymnasium
    Inget max antal
    LIP – Lokal Idrottsutbildning
  • Kungsalv-60
    Kungälv Hockeygymnasium

Om Kungälv Hockeygymnasium

Ansökan till gymnasiet görs genom antagningssystemet Indra. Du ansöker själv eller genom din skolas studie- och yrkesvägledare. Gymnasievalet inför hösten 2021 stängde den 1 februari kl. 16:00. Preliminärantagningen visas från den 15 april kl. 10.00. Slutantagningen är klar den 24 juni. Reservantagningen påbörjas den 4 augusti.

Kungälv Hockey vill vara en förening som skapar möjligheter att utveckla lokala talanger till elitspelare genom ett högklassigt hockeygymnasium och genom spel i J18 Elit, J20 Elit och senior division 1. Vi vill berätta för dig varför du är en av de spelare vi vill satsa på inför framtiden och vilka möjligheter vi kan erbjuda dig.

Idrottsprofilen på Mimers Hus gymnasium riktar sig till dig som vill kombinera studier på något av våra nationella program med din idrott. Vi ger dig goda förutsättningar att utvecklas i din idrott samtidigt som du skaffar dig en gedigen gymnasieutbildning inom valt nationellt program.

Kungälv Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan