Lund Giants Hockeygymnasium LIU

Lund Giants HC erbjuder hockeygymnasium (LIU) tillsammans med gymnasieskolan Polhemskolan i Lund. Det ger möjlighet att seröst satsa på ishockey i Lund..

• Gymnasium: Polhemskolan
  • Ansluten idrottsklubb: Lund Giants
  • Län: Skåne län
  • Ort: Lund
  • Campus: Lunds ishall
  • Sista anmälningsdag : 17 juni

Lund Giants

Lund Giants HC erbjuder hockeygymnasium (LIU) tillsammans med gymnasieskolan Polhemskolan i Lund. Det ger möjlighet att seröst satsa på ishockey i Lund kombinerat med en utmärkt akademisk profil via Polhemskolan, med förberedelse för högskolestudier.

Nu är ansökningswebben stängd för ansökningar, men gå gärna in och se så dina kontaktuppgifter är rätt. 17–21 juni kan du även gå in och se så dina betyg stämmer överens med betygen du fått av din skola. Från 1 juli finns ditt slutgiltiga antagningsbesked på ansökningswebben. Du får inloggningsuppgifter hemskickade. Då kan du även se meritvärdena från årets slutliga antagning på Skånegy.

Lokala Hockeygymnasium - Lund

Polhemskolan ligger nära centrala Lund och har ett stort utbud av kurser och profiler. Skolan är känd för mångfald av människor, intressen och drömmar. Här ingår du i ett större sammanhang samtidigt som du får alla möjligheter att uppnå dina egna mål för framtiden.

Källa: Lund Giants