Nybro Vikings Hockeygymnasium LIU

• Ort: Nybro
  • Campus: Liljas Arena

Nybro Vikings

Nybro Vikings är en anrik förening som fostrat många framstående hockeyspelare. Åkrahällskolan vill tillsammans med Vikings utveckla nya talanger och vi ger alla elever möjligheten att kombinera gymnasiestudier med ishockey.

Du gör din ansökan i valmodulen Dexter med hjälp av din studie- och yrkesvägledare. För att få delta i en central antagning måste ansökan göras senast under våren det år du fyller 19 år.

Lokala Hockeygymnasium - Nybro

För dig som är intresserad av hockey finns möjligheten att använda skoltid till ditt idrottande. Du kan läsa specialidrotter under dina samtliga tre år på skolan. Inom specialidrott Ishockey tränar du dina färdigheter på isen; spelsystem och spelmönster. Du får dessutom gå en ledarskapsutbildning. Ett samarbete mellan Åkrahäll och Nybro Vikings.

Källa: Nybro Vikings