Partille Hockeygymnasium NIU

• Ort: Partille
  • Campus: Vallhamra Ishall

Partille Hockey

Träningen är förlagd i Partille arena, off ice, där vi bland annat tränar på gym och i Vallhamra ishall, on ice. Vi tränar på is tre gånger i veckan, vilket är lika mycket istid som på en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU)

Profilutbildningen omfattar 200 poäng under tre år. Alla är välkomna att söka denna profil och ingen särskild uttagning sker. Ishockeyutbildningen syftar till att göra dig som individ till en bättre spelare och vänder sig till dig som spelar ishockey oavsett vilken nivå eller klubb du spelar i. På skoltid får du möjlighet att slipa på de detaljer som du kanske inte hinner med under din lagträning.

Lokala Hockeygymnasium - Partille Göteborg

Vill du kombinera din idrott med dina studier? Hos oss på Partille Gymnasium kan du söka till nationellt godkända idrottsutbildningar i handboll, bowling och fotboll. Du kan även välja att läsa våra gymnasieprogram med idrottsprofil.

Källa: Partille Hockey