Trelleborg Hockeygymnasium LIU

Hockeygymnasiet i Olofström vänder sig till dig som brinner för din idrott och har ambitionen att klara både gymnasiestudier och ishockey parallellt.

• Gymnasium: Söderslättsgymnasiet
  • Ansluten idrottsklubb: Trelleborgs IF
  • Län: Skåne län
  • Ort: Trelleborg
  • Campus: Trelleborgs Ishall
  • Sista anmälningsdag : 15 maj

Trelleborgs IF

Hockeygymnasiet i Trelleborg ger dig möjlighet att satsa på ishockey samtidigt som du får en gymnasieutbildning. Du kommer till en välskött verksamhet med engagerad tränar- och ledarstab. Sedan 2014 driver Trelleborg Vikings ett Hockeygymnasium tillsammans med Söderslättsgymnasium i Trelleborg.

Du får träning/teori inom vald sport tre timmar fördelat på två tillfällen i veckan under hela gymnasietiden. Under årskurs ett läser du utökade kurser och under årskurs två och tre väljer du kurser som individuellt val.

Lokala Hockeygymnasium - Trelleborg

Söderslättsgymnasiet erbjuder utbildning av hög kvalitet där målet är att förbereda dig som elev på bästa sätt inför kommande yrkesliv och fortsatta studier. Vi finns i centrala Trelleborg, mellan slätten och havet, där vi bygger kunskap och skapar drömmar.

Källa: Trelleborgs IF