Västerviks Hockeygymnasium LIU

• Campus: Plivit Arena
  • Sista anmälningsdag : 15 februari

Västerviks IK

Västerviks IK vill ge talangfulla spelare god handledning och bästa möjliga träningsförutsättningar för de ska kunna utvecklas till spelare på elitnivå. Dessa spelare ska även klara av studierna med goda resultat. All träning bedrivs i Plivit Arena två dagar i veckan måndag och fredag förmiddag. Träningen är indviduellt upplagd. Spelarna får träna på spelet, närkampsteknik, skridskoteknik, passningar, skott, finter, med mera. Fystester ingår.

Elever som är folkbokförda i Västerviks kommun söker till gymnasieskolan via webben, användarnamn och lösenord får du av din studie- och yrkesvägledare i början av vårterminen . Du söker via webben även om du väljer flera program eller söker till andra orter. Ansökan ska alltid gå via antagningskansliet i hemkommunen.

Lokala Hockeygymnasium - Västervik

Västerviks Gymnasium erbjuder dig en möjlighet att träna ishockey två gånger i veckan på skoltid och genomföra ett teoripass i veckan under ledning av erfarna och välutbildade ishockeyinstruktörer inom ramen för Individuellt val.

Källa: Västerviks IK