Vimmerby Hockeygymnasium LIU

Vimmerby Hockey erbjuder tillsammans med Vimmerby Gymnasium en lokal hockeyprofil. Du har nu möjlighet att under skoltid kombinera studier med ishockeyträning i Vimmerby ishall.

• Gymnasium: Vimmerby gymnasium
  • Ansluten idrottsklubb: Vimmerby Hockey
  • Län: Kalmar län
  • Ort: Vimmerby
  • Campus: Vimmerby Ishall
  • Sista anmälningsdag : 1 Juli

Vimmerby Hockey

Den slutliga antagningen är klar den 1 juli.
Resultatet visas i Dexter samt att ett antagningsbesked skickas ut per post. Tillsammans med antagningsbeskedet finns en talong som du senast den 30 juli ska skicka in till antagningskansliet.

Lokala Hockeygymnasium - Vimmerby

Vimmerby Hockey erbjuder tillsammans med Vimmerby Gymnasium en lokal gymnasieprofil.  Du har nu möjlighet att under skoltid kombinera studier med ishockeyträning i Vimmerby. Ishockeyprofilen är öppen att söka för såväl spelare från Vimmerby Hockey som spelare från andra ishockeyföreningar. För att skapa en sammanhängande helhet koordineras träningsschema så att lagets och skolans träningar kompletterar varandra.

Källa: Vimmerby Hockey