Köping HC Hockeygymnasium LIU

• Ort: Köping
  • Campus: Köpings Ishall

Köping Hockey Club

I samarbete med Köping HC erbjuder vi dig som önskar kombinera gymnasiestudier med din favoritsport ishockey, en möjlighet att förverkliga detta vid Ullvigymnasiet. Som du säkert vet ligger ishallen nära Ullvigymnasiet så du har korta transporter mellan skola och träning och i Ullvihallen har vi ett välutrustat gym där du har möjlighet att bygga den fysik som behövs för en framgångsrik insats på rinken.

För att kunna få ishockeyprofil på din utbildning måste du ansöka och komma in på ett av Ullvigymnasiets program. Dessutom måste du göra en särskild ansökan till ishockeyprofilen. Vi tar in cirka 15 elever per år. I samarbete med Köping HC och din nuvarande klubb gör vi en så heltäckande bedömning som möjligt av din nivå och dina utvecklingsmöjligheter.

Lokala Hockeygymnasium - Köping

Utbildningen individanpassas utifrån dina förutsättningar för att du skall utvecklas som ishockeyspelare och människa. Det är dig och dina behov som träningen fokuseras på, inte laget. Ispassen är inriktade på allmän träning, träning i ishockeyspelets olika positioner och taktik samt naturligtvis din egen teknikträning, det vill säga, det du och din tränare anser att du behöver förbättra.

Källa: Köping Hockey Club