Malung IF Hockeygymnasium LIU

Malung Sälen HockeyAcademy är ett spännande projekt för hårt satsande hockeyspelare. En unik lokal idrottsutbildning (LIU) där du drar nytta av Malungs långa erfarenhet av elitsatsande..

• Gymnasium: Malung Sälen Gymnasieskola
  • Ansluten idrottsklubb: Malung IF
  • Län: Dalarnas län
  • Ort: Malung
  • Campus: Malungs Ishall

Malung IF

Malung Sälen HockeyAcademy är ett spännande projekt för hårt satsande hockeyspelare. En unik lokal idrottsutbildning (LIU) där du drar nytta av Malungs långa erfarenhet av elitsatsande idrottselever som vill kombinera sina gymnasiestudier med idrott.

Förutom att spelarna besitter goda hockeyegenskaper har stor vikt lagt vid spelarnas karaktärer. Att man besitter ett stort inre driv och har en passion för sin idrott som gör att åren på hockeygymnasiet kommer att vara en ovärderlig utbildning för ens fortsatta karriär. Dessa kommer att befinna sig i en miljö av andra elitsatsande ungdomar med höga mål. Där endast ens egen vilja sätter gränserna.

Lokala Hockeygymnasium - Malung Sälen

Malung Sälen Gymnasieskola är en fräsch gymnasieskola med en positiv framtidstro, där alla lämnar skolan med verktyg för framtiden. Skolan har ett nära samarbete med näringslivet på orten. Här känner alla varandra och du får som elev utrymme att synas. Vi vill att du ska utvecklas och nå din fulla potential i dagens och morgondagens värld.

Källa: Malung IF