Tegs SK Hockeygymnasium Umeå LIP

Första året med det nya hockeygymnasiet i Umeå har blivit en succé! Nu får 18 nya talangfulla killar börja årskurs ett till hösten i Tegs SK:s och Thoren Business Schools hockeygymnasium.

Användarens profilbild

Hockeyklubb:Tegs SK
Adress:Tegsvägen 20
Postkod + Ort:904 33 Umeå
Län:Västerbottens län
Arena/Ishall:A3 Arena
Gymnasium:Thoren Business School
    Inget max antal
    LIP – Lokal Idrottsutbildning
  • Tegs-60
    Tegs Hockeygymnasium

Om Tegs Hockeygymnasium

I vårt koncept på TBS utbildas man i entreprenörskap och får bland annat åka på business trips. Gällande hockeygymnasiet så vill vi hitta samarbeten med idrotten där eleverna får en chans att utvecklas även utanför isen. Det kan handla om en studieresa i samband med typ Sweden Hockey Games där eleverna får förkovra sig kring organisation, försäljning, marknadsföring etcetra

Första året med det nya hockeygymnasiet har blivit en succé! Nu får 18 nya talangfulla killar börja årskurs ett till hösten i Tegs SK:s och Thoren Business Schools hockeygymnasium.

Till hösten drar Thoren Business School i gång sitt LIP-certifierade hockeygymnasium i Umeå i samarbete med Tegs SK. Och det blir mycket mer än bara ishockey på schemat. Hockeyutbildningen är LIP-certifierad vilket innebär att den är godkänd och kvalitetsstämplad som en lokal ishockeyprofil av svenska ishockeyförbundet.

Tegs Serie Information

Källa: Tegs SK