Borås Hockeygymnasium LIU

Borås Hockey bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Sven Eriksonsgymnasiet. Denna information rör främst Borås Hockeys del av verksamheten.

Hockeyklubb:Borås Hockey
Adress:Armbågavägen 6
Postkod + Ort:506 30 Borås
Län:Västra Götalands län
Arena/Ishall:Borås Ishall
Gymnasium:Sven Eriksonsgymnasiet och Almåsgymnasiet
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • Boras-60
    Borås Hockeygymnasium

Om Borås Hockeygymnasium

Ansökan görs till hockeygymnasiet i november (dock senast 1/1). Svar på ansökan kan väntas senast i slutet av januari. Notera att en ansökan till Hockeygymnasiet i Borås inte påverkar de fyra NIU-valen som görs till Svenska ishockeyförbundet utan de båda ansökningarna kan göras parallellt vilket gör att du i praktiken kan ha fem val om du väljer att ansöka till Hockeygymnasiet i Borås.

Hockeygymnasiet i Borås vänder sig till dig som brinner för din idrott, som för din ålder tillhör de bästa i din region och som har elitambitioner. Du ska ha en stark vilja och en ambition att klara både gymnasiestudier och elitinriktad ishockey parallellt.

Utbildningen genomförs i samarbete med Sven Eriksonsgymnasiet. Förutom hockeyträningen som leds av erfarna tränare från Borås Hockey erbjuds tre utbildningsprogram på skolan. I kombination med hockeygymnasiet kan du välja att gå Fritid och Hälsa- (Barn och Fritid), Teknik- eller Ekonomiprogrammet.

Borås Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan