Vänersborgs Hockey Club Hockeygymnasium LIP

Spelare (killar och tjejer) får nu chansen att kombinera högklassig gymnasiestudier med sin elitsatsning på ishockey.

Hockeyklubb:Vänersborgs HC
Adress:Brättevägen 11
Postkod + Ort:462 35 Vänersborg
Län:Västra Götaland län
Arena/Ishall:Brätte Ishall
Gymnasium:Birger Sjöberggymnasium
    Inget max antal
    LIP – Lokal Idrottsutbildning
  • vanersborg-60
    Vänersborg Hockeygymnasium

Om Olofströms Hockeygymnasium

Vi vill genom vår satsning få fram blivande A-lagsspelare och bra människor. Därför har Vänersborgs HC i samarbete med Birger Sjöbergs gymnasiet ett upplägg där du ges de möjligheter och förutsättningar som krävs för att klara både skola och ishockey. Det är viktigt för oss att du efter gymnasieåren står väl förberedd inför framtiden, idrotts- såväl som utbildningsmässigt. . Senaste ansökningsdag är samma som för det vanliga gymnasievalet - den 15 februari .

Vill du utvecklas och vill satsa på din idrott? Då är Ishockeygymnasiet i Vänersborg ett perfekt val för dig. Vi söker dig som brinner för din idrott och vill kombinera studierna med hockeyn.

Olofströms Serie Information

Källa: Vänersborgs HC