Rogle BK Hockeygymnasium Ängelholm NIU ELIT

På Rögles Hockeygymnasium bedriver vi elitidrott där eleverna ges möjlighet att utveckla sina ishockeyfärdigheter på högsta nivå i kombination med gymnasiestudier.

Användarens profilbild

Hockeyklubb:Rögle BK
Adress:Ishallsvägen 2
Postkod + Ort:262 54 Ängelholm
Län:Skåne län
Arena/Ishall:Catena Arena
Gymnasium:Ängelholms Gymnasieskola
    NIU – Nationellt Idrottsutbildning
  • Rogle-60
    Rögle Hockeygymnasium

Om Rögle Hockeygymnasium

• Sökperioden är mitten av september - 1 december.

Verksamheten på Ängelholms ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. Rögle bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Ängelholms Gymnasieskola. Denna information rör främst Rögles del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

Rögle Serie Information

Källa: Rögle BK