Ansökan och Antagning till Hockeygymnasium

Meritpoäng på Hockeygymnasium

Sök geografiskt , hitta din hockeyklubb och informera dig vidare om alla NIU Hockeygymnasium.

Antagning NIU Hockeygymnasium

Ansökan öppnar den 13 september och stänger den 1 december.

Målgrupp för elitishockeygymnasierna är sista års A-pojkar/ flickor (U 16), d.v.s. elever som står i begrepp att sluta grundskolan och börja studera på gymnasienivå. Ansökan till elitishockeygymnasierna skall i år vara Svenska Ishockeyförbundet tillhanda senast den 1 december och sker genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Bedömning och ranking av sökande elever genomförs av respektive arrangerade gymnasium, samverkande förening och den instruktör som ansvarar för träningen. Eleverna kan söka maximalt 4 olika alternativ utan inbördes rangordning och efter den 1/12 kan inte valen ändras.

Hockeygymnasium Lista

Antagning LIP och LIU Hockeygymnasium

Ansökan öppnar i september och stänger i Februari.

Ansökan till lokalt utformade ishockeyprofiler sker antingen direkt till skolan eller föreningen.

Hitta din Lokala Gymnasium och ansök.

Frågor och svar

Om du har frågor beträffande den idrottsliga antagningen, ring direkt till aktuell förening. Kontakt uppgifter finns på varje hockeyprofil på våran plattform. För alla andra frågor kontakta oss via länken nedan.

Intressant? Dela med dina vänner!

Dela på facebook
Dela på twitter