Vallentuna Hockeygymnasium LIU

• Ort: Vallentuna
  • Campus: Vallentuna Idrottsplats

Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey har hockeygymnasium för de som är intresserade av en idrottsinriktad utbildning med ishockey som inriktning. Huvudansvarig ledare är Ansis Straupe, en av de bästa Skills & Fystränarna som har en bakgrund med universitetsutbildning i ishockey, 15 år som tränare, J20 förbundskapten i Belgien samt flera års erfarenhet av den ryska ishockeyn.

I tillägg till den ansökan som man gör till gymnasieskolan så kan man frivilligt fylla i sina uppgifter på nedanstående länk. För de som väljer att fylla i sina uppgifter kommer Vallentuna Hockey att kalla till informationsmöten och följa upp att ansökan till gymnasiet går rätt till.

Lokala Hockeygymnasium - Vallentuna

Hos oss på Vallentuna gymnasium har du möjlighet att kombinera studier med idrott och dessutom få poäng och betyg i din idrott. Det som krävs är att du är aktiv utövare i en förening och har en eller flera tränare som samarbetar med skolan. Alla elever som läser idrottsprofil får ett dagkort på Sports Club i Vallentuna.

Källa: Vallentuna Hockey