Nässjö Hockeygymnasium LIU

• Campus: Skogsvallen
  • Sista anmälningsdag : 31 september

Nässjö HC

Hockeygymnasiet i Nässjö vänder sig till dig som brinner för din idrott och har ambitionen att klara både gymnasiestudier och ishockey parallellt. Den träning som bedrivs under hockeygymnasiet är baserad på individuell träning och utveckling.

Första ansökningsdatum är i februari och under maj månad kommer du att kunna, vid behov, ändra din ansökan. Kontakta då Gymnasieantagningen. Du söker vanligtvis till gymnasieskolan under vårterminen det år du avslutar grundskolan. Information och studievägledning får du från skolans studievägledare.

Lokala Hockeygymnasium - Nässjö

Du ansöker till ishockeyinriktningen på Brinellgymnasiet genom att fylla i och skicka in en ansökningsblankett som du hittar på hemsidan. Du ansöker till ett program på Brinellgymnasiet. Ansökan gör du i din hemkommun. SYV på din skola vet mer om hur ditt gymnasieval går till och hjälper dig gärna med information.

Källa: Nässjö HC