Vita Hästen Hockeygymnasium LIU

Utvecklings jobb för juniorverksamheten pågår hela tiden. Under hela hösten har vi jobbat hård att utveckla verksamheten med dokumentation, planering, träningar och..

• Gymnasium: Bråvalla
  • Ansluten idrottsklubb: HC Vita Hästen
  • Län: Östergötlands län
  • Ort: Norrköping
  • Campus: Himmelstalundshallen
  • Sista anmälningsdag : 15 februari

HC Vita Hästen

Utvecklings jobb för juniorverksamheten pågår hela tiden. Under hela hösten har vi jobbat hård att utveckla verksamheten med dokumentation, planering, träningar och på många andra olika sätt för att kunna säkerställa utbildningen. En del av detta utvecklings jobb har varit att utveckla hockeygymnasium för att bli godkänd och klassificerat verksamhet av Svenska Ishockeyförbundet.

På Bråvallagymnasiet har vi lång erfarenhet av yrkesutbildningar! Idag har vi många olika yrkesprogram att välja mellan. Oavsett vilken yrkeskategori Du är intresserad av så har vi med vår bredd utbildningen för Dig!

Lokala Hockeygymnasium - Norrköping

Tillsammans med ishockeyklubben Vita hästen erbjuder vi LIU (lokal idrottsutbildning) inom hockey. Profilen ger dig möjlighet att kombinera gymnasieutbildning med kurser och träning inom ishockey. Vi hjälper dig att kombinera en bra utbildning med en satsning på din idrott. ​

Källa: HC Vita Hästen