Avesta BK Hockeygymnasium LIU

En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar och vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar..

• Gymnasium: Karlfeldt gymnasiet
  • Ansluten idrottsklubb: Avesta BK
  • Län: Dalarnas län
  • Ort: Avesta
  • Campus: Avesta ishall
  • Sista anmälningsdag : 12 februari

Avesta BK

En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar och vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar inom skolhuvudmannens och samverkande ishockeyföreningars naturliga rekryteringsområde.

Sista ansökningsdag för hockeygymnasiet är densamma som för övriga gymnasiet, 2021-02-12.

Lokala Hockeygymnasium - Avesta

Avestas hockeygymnasium är rekommenderat av SIF som en lokal ishockeprofil (LIP) som i samverkan mellan skolan och en eller flera ishockeyföreningar svarar för verksamheten. Mål och riktlinjer för verksamheten har utarbetats av Svenska Ishockeyförbundets Utvecklingsavdelning och Hockeygymnasieutskottet.

Källa: Avesta BK