Grums IK Hockey Hockeygymnasium LIU

• Ort: Grums
  • Campus: Billerudhallen

Grums IK Hockey

Grums IK Hockey samarbetar med Thoréns Business School (TBS) i Karlstad. Samarbetet är långsiktigt och har hög kvalité både studiemässigt och idrottsligt. För att du som elev ska få en god utbildning gäller det både att du mår bra och att du trivs.

Är du i åldern att söka gymnasium och har höga ambitioner med din utbildning och idrott så är det dags att skicka in en ansökan. Skolan riktar sig till duktiga, ambitiösa och träningsvilliga spelare som vill kombinera hockeyspel med studier.

Lokala Hockeygymnasium - Grums

Ishockeygymnasiet i Karlstad vänder sig till dig som tillhör distriktseliten i din åldersklass och som vill kombinera gymnasiestudier med elitishockey. Grums Hockey och hockeygymnasiet samarbetar med Thoren Business School Karlstad som är en skola i utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB

Källa: Grums IK Hockey