Hedemora SK Hockeygymnasium LIU

Hedemora SK och Martin Koch-gymnasiet arrangerar tillsammans Lokal idrottsutbildning (LIU) i ishockey I Hedemora. Du kan välja LIU till alla utbildningar på Martin Koch.

• Gymnasium: Martin Koch Gymnasiet
  • Ansluten idrottsklubb: Hedemora SK
  • Län: Dalarnas län
  • Ort: Hedemora
  • Campus: Hemköp Arena
  • Sista anmälningsdag : 7 maj

Hedemora SK

Hedemora SK och Martin Koch-gymnasiet arrangerar tillsammans Lokal idrottsutbildning (LIU) i ishockey I Hedemora. Du kan välja LIU till alla utbildningar på Martin Koch (med undantag från HVFRI.) Tränarna från HSK har lång erfarenhet och är utbildade av Svenska hockeyförbundet. Första året ingår ett ispass och ett fyspass. Ispassets mål är att utbilda och utveckla eleverna individuellt och i lag. Det finns också möjlighet att finslipa individuella delar efter elevens önskemål.

Lokala Hockeygymnasium - Hedemora

Martin Koch-gymnasiet erbjuder utbildning inom tolv nationella program med 24 olika inriktningar. Inom det Individuella programmet erbjuds nivåer allt efter elevernas behov. Utbildningen sker i nyrustade lokaler både på de studie- och yrkesförberedande programmen.

Källa: Hedemora SK