IF Tröja Ljungby Hockeygymnasium NIU ELIT

• Ort: Ljungby
  • Campus: Ljungby Arena

IF Troja Ljungby

Verksamheten på Ljungbys ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

• Sökperioden är mitten av september – 1 december.

Hockeygymnasium NIU - Ljungby

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. Troja bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Sunnerbogymnasiet. Denna information rör främst Trojas del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

Källa: IF Troja Ljunby