IF Troja-Ljungby Hockeygymnasium NIU ELIT och LIU

• Troja-Ljungby-60
    Ljungby Hockeygymnasium

Om Troja Hockeygymnasium

• Sökperioden är mitten av september - 1 december.

Verksamheten på Ljungbys ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. Troja bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Sunnerbogymnasiet. Denna information rör främst Trojas del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

Troja Serie Information

Källa: IF Troja Ljunby