IF Boden Hockeygymnasium LIU

Björknäsgymnasiet har länge varit med i ishockey i samarbete med . Under denna höstperiod bestämdes att ishockeyutbildningen på Björknäsgymnasiet skulle fokuseras ytterligare.

Användarens profilbild

Hockeyklubb:IF Boden Hockey
Adress:Lundagårdsgatan 25
Postkod + Ort:961 64 Boden
Län:Norrbottens län
Arena/Ishall:Björknäsvallen
Gymnasium:Björknäsgymnasiet
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • boden-60
    Boden Hockeygymnasium

Om Boden Hockeygymnasium

Vill du kombinera någon av idrotterna fotboll, ishockey eller ridning med ett nationellt gymnasieprogram? Är du aktiv inom någon idrott och är intresserad av att kombinera en gymnasieutbildning med fortsatt satsning på din idrott. Då kan du välja att läsa lokal idrottsutbildning (LIU).

En anledning till att Björknäsgymnasiet inte är en certifierad elithockeyskola är att Boden Hockey inte har ett A-lag i SHL eller Allsvenskan, vilket är en förutsättning enligt fackliga regler. Det har dock ingen koppling till utbildningens kvalitet.

Björknäsgymnasiet har flera valmöjligheter för dig som är idrottsintresserad. Här finns nationellt godkända idrottsutbildningar för elitsatsningar inom ishockey på schemat.

Boden Serie Information

Källa: IF Boden Hockey