HOCKEYGYMNASIET PITCH DECK
hockeygymnasiet.se
SLIDE INNEHÅLL
  • INTRODUKTION
  • PROBLEM
  • LÖSNING
  • PRODUKT
  • TEAM
  • MARKNAD
  • KONKURRENTER
  • AFFÄRSMODELL
  • INVESTERING
  • KAPITAL
INTRODUKTION
På vår oberoende utbildningsportal hittar du lokala och nationella hockeygymnasier från olika arrangörer. Vi tror på jämställdhet där varje individ har samma möjlighet att få ut det mesta av sitt liv och sin talang. Vår ambition är att hjälpa unga talanger genom att vägleda dem via vår portal så att de kan fullfölja sina hockeydrömmar.
PROBLEM
I Sverige hittar du tre typer av hockeygymnasium med olika krav, förutsättningar, antagningspoäng och anmälningsprocesser. Tidigare undersökning har visat att det är svårt att hitta en översikt av inriktningsval på gymnasienivå. Det är heller inte så lätt för klubbar och gymnasier att marknadsföra sina utbildningar när konkurrens och tillgänglighet på marknaden är oklar.
LÖSNING
På vår portal har vi samlat alla hockeygymnasier i Sverige på en och samma plattform. Genom detta når vi tusentals hockeyintresserade i ett tidigt stadium. Dessutom marknadsför vi hockeyklubbar, tränare och deras hockeygymnasium med en egen profil. Profilen visar nivåskillnad, registrerings- och antagningsprocess, villkor, region, län, plats och kontaktuppgifter.
PRODUKT
På portalen hittar du en meny med olika gymnasienivåer per region och en översikt av hockeygymnasium i en lista med önskad nivå och distrikt. Skrollar du längre ner hittar du information om ansökan, antagning, meritpoäng, hockeygymnasielista, en Try-out kalender och nyhetsblogg.
TEAM
Hockeygymnasiet.se grundades av Wouter Hazebroek. Han har en lång erfarenhet som entreprenör och affärsutveckling, arbetserfarenhet med digitala reklambyråer/digital reklambyråer och är specialist inom digital marknadsföring och online kundupplevelse. Intresset för ishockey kom via familjemedlemmar som tidigare spelade i Hockeyallsvenskan och genom sonen som är en aktiv spelare idag.
MARKNAD
Hockeygymnasiet täcker alla registrerade hockeygymnasium i Sverige. Förutom det har vi en stor publik tack vare våra live-score turneringar och vår online butik. Google sök visar att 95 % av våra hockeygymnasiesidor rankas bland topp tre. Varje år ökar besöksantalet pga. olika juniorturneringar, vår online butik och för dem som börjar eller fortsätter sin resa på ett hockeygymnasium i Sverige.
KONKURRENTER
Svenska Hockeyförbundet som har en övergripande roll, marknadsför främst hockeyklubbar med NIU-utbildningar. Plattformen gymnasium.se marknadsför främst gymnasieskolorna som har ett samarbete med en hockeyklubb. På Hockeygymnasiet.se, som är den enda kommersiella plattformen av de tre, visar alla klubbar, gymnasier och möjliga lösningar efter unga hockeyspelares behov.
AFFÄRSMODELL
Idag kommer våra intäkter via annonsörer, donationer, online butik och affiliate marknadsföring. Då varje hockeygymnasium har sin egen profilsida ger det även en möjlighet att kunna erbjuda ett abonnemang för information som vi visar. För besökare har vi möjligheten att kunna låsa upp olika innehållsdelar genom betalning via direktbetalning eller abonnemang.
INVESTERING
För att kunna hålla kostnader på en rimligt låg nivå och för att kunna investera i verksamheten har vi arbetat ideellt med portalen. Detta har resulterat i att vi kan avsluta vårt första år med ett positivt resultat. Med våra nuvarande intäkter, betalda abonnemangsfunktion, ökande besökarantal och intresse av flera företag, har vi möjlighet att kunna utöka våra intäkter.
KAPITALBEHOV
Idag lägger vi mest fokus på att utveckla plattformen. Intäkter har bidragit till inköp av externa tjänster, marknadsföring och inköp av software applikationer. Då plattformen ständigt måste utvecklas och för att kunna stöda verksamheten kommer våra investeringar och kapitalbehov läggas på rådgivning inom hård kodning, software applikationer och hardware till personal framöver.
Föregående bild
Nästa bild

KONKURRENSKRAFT

1=hockeygymnasiet

2=SweHockey

3=Gymnasium

Loading..........

The Data is Not Available

ANVÄNDARE PER KÖN

No Data Found

ANVÄNDARTILLVÄXT

2021: 1 jan – 31 dec 

2022: 1 jan 01 – 8 nov

Användare

Nya Användare

Sessioner

No Data Found

KVAL- SLUTSPEL TV-PUCKEN

2021: 4 sep – 7 nov

2022: 5 sep – 8 nov

Användare

Nya Användare

Sessioner

No Data Found

VÅRT IDEELT ARBETE BEHÖVER DITT STÖD

Som en oberoende utbildningsportal har vi ambitionen att hjälpa unga, hungriga talanger att vägleda dem att fullfölja sina hockeydrömmar. Stöd vårt arbete för att kunna starka vårt ungdomsverksamheten.

[give_form id="40701"]

VÅRT ARBETE BEHÖVER DITT STÖD

Som en oberoende utbildningsportal har vi ambitionen att hjälpa unga, hungriga talanger att vägleda dem att fullfölja sina hockeydrömmar. Stöd vårt arbete för att kunna starka vårt ungdomsverksamhet.

[give_form id="40701"]
[give_form id="41569"]

BLI PARTNER

Registrerade Hockygymnasier

0
NIU HOCKEYGYM
0
LIU HOCKEYGYM
0
LIP HOCKEYGYM

Registrerade Hockygymnasier

0
NIU HOCKEYGYM
0
LIU HOCKEYGYM
0
LIP HOCKEYGYM

DESKTOP

MOBIL

PROFILSIDA

KONKURRENSKRAFT

1=hockeygymnasiet

2= SweHockey

3=Gymnasium

ANVÄNDARE PER KÖN

No Data Found

ANVÄNDARVÄXT T.OM 081122

Användare

Nya Användare

Sessioner

No Data Found

KVAL- SLUTSPEL TV-PUCKEN

Användare

Nya Användare

Sessioner

No Data Found

Budget/ Forecast

Competitive Landscape