Timrå IK Hockeygymnasium NIU ELIT

Timrå gymnasium är en lagom stor skola. Du som elev står naturligtvis i centrum för vår verksamhet. Hos oss är det enkelt att lära känna alla och vi tar hand om varandra.

• Gymnasium: Timrå gymnasium
  • Ansluten idrottsklubb: Timrå IK
  • Ämnesområde: Elitishockey
  • Län: Västernorrlands län
  • Ort: Timrå
  • Campus: NHC Arena

Timrå IK

Verksamheten på Timrås ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

• Sökperioden är mitten av september – 1 december.

Hockeygymnasium NIU - Timrå

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. Timrå bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Timrå gymnasium. Denna information rör främst Timrås del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

Källa: Timrå IK