Haninge Anchors Hockeygymnasium Stockholm LIU

• Haninge-60
    Haninge Hockeygymnasium

Om Haninge Hockeygymnasium

Vi tar in 10-13 elever per läsår och avgörande är hur vi tror att du kommer att utvecklas som ishockeyspelare. Du måste naturligtvis också ta dig in på ett program på Gymnasieskolan.

Vi erbjuder träning i vår Ishockeyakademi för dig som vill utvecklas som ishockeyspelare under dina gymnasieår. Ishockeyakademin är en lokal idrottsutbildning där vi fokuserar på din individuella utveckling. På ishockeyakademin tränar bland annat spelare från stadslag men oavsett nivå är du välkommen att söka till oss. Ishockeyakademin samarbetar med Haninge Anchors. Instruktörer är Joakim Gustafsson och Johan Ekholm.

Ishockeyakademin samarbetar med Haninge Anchors, men du kan ansöka till Ishockeyakademin oavsett vilken klubb du tillhör om du vill ha en kvalitativ ishockeyutbildning under skoltid.

Haninge Serie Information

Källa: Haninge Anchors