IFK Tumba Hockeygymnasium LIP

IFK Tumba Hockey har ett nära samarbete med Tumba Gymnasium som erbjuder en Lokal idrottsprofil (LIP) med hockeyinriktning. Tumba Gymnasiums Lokala Ishockeyutbildning är rekommenderad av Svenska Ishockeyförbundet.

Hockeyklubb:IFK Tumba
Adress:Munkhättevägen 41
Postkod + Ort:147 45 Tumba
Län:Stockholms län
Arena/Ishall:Ishuset
Gymnasium:Tumba Gymnasium
    Inget max antal
    LIP – Lokal Idrottsutbildning
  • Tumba-60
    Tumba Hockeygymnasium

Om Tumba Hockeygymnasium

I samarbete med Tumba Gymnasium erbjuder vi dig att ta del av 46 års erfarenhet av sovjetisk, nordamerikansk och europeisk ishockey.

I kombination med dina gymnasiestudier vill vi erbjuda dig landets bästa fortbildning inom ämnet ishockey. Vårt mål att utveckla, förfina och fördjupa ditt ishockeykunnande så att din övergång till junior- och seniorishockeyn ska bli så framgångsrik som möjligt.

Tumba Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan