Järfälla Hockey Club Hockeygymnasium Järfälla LIP

• Jarfalla-60
    Järfälla Hockeygymnasium

Om Järfälla Hockeygymnasium

Spelare (killar och tjejer) får nu chansen att kombinera högklassig gymnasiestudier med sin elitsatsning på ishockey. Det spelar ingen roll vilken klubb du spelar i idag, alla hockeyspelare är välkomna att söka.

Intagning till programmen på Järfälla Gymnasium kommer att ske via meritpoäng och inte på sportsliga meriter. Senaste ansökningsdag är samma som för det vanliga gymnasievalet - den 15 februari .

Till hösten ger vi dig möjligheten att kombinera studier med din hockeysatsning i samarbete med Järfälla HC. Du kommer att ha två träningar i veckan under årskurs 1-3. Järfällas ishall ligger bredvid skolan och möjlighet till förvaring av hockeyutrustning finns i anslutning till ishallen. Det spelar ingen roll vilken klubb du spelar i idag, alla hockeyspelare är välkomna att söka.

Järfälla Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan