Grästorps IK Hockeygymnasium LIP

En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar och vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar inom skolhuvudmannens och samverkande ishockeyföreningars naturliga rekryteringsområde.

Hockeyklubb:Grästorps Ishockeyklubb
Adress:Lunnevivägen 6
Postkod + Ort:467 35 Grästorp
Län:Västra Götalands län
Arena/Ishall:Åse & Vistehallen
Gymnasium:Lagmansgymnasiet
    Inget max antal
    LIP – Lokal Idrottsutbildning
  • Grastorp-60
    Grästorp Hockeygymnasium

Om Grästorp Hockeygymnasium

I din ansökan måste du rangordna utbildningarna du söker så att det program som du helst vill komma in på står som första val, det du näst helst vill komma in på står som andra val och så vidare. Blir du antagen till en högre rangordnad utbildning i din ansökan stryks du från utbildningar med lägre rangordning i din ansökan. Antagningen avgörs av din behörighet samt meritvärde, dvs den sammanlagda betygspoängen från grundskolan.

En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar och vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar inom skolhuvudmannens och samverkande ishockeyföreningars naturliga rekryteringsområde.

Målsättningen med verksamheten är att du ska kunna kombinera dina gymnasiestudier med utbildning inom ishockey. Du ges möjlighet att utifrån din egen förmåga förbättra teknik och grundfärdigheter för att kunna tillämpa dessa i tränings- och matchsituationer. Fokus ligger på den individuella utvecklingen.

Grästorp Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan