Halmstad Hammers Hockeygymnasium LIU

Halmstad Hammers var en av initiativtagarna till uppstarten av Aspero Idrottsgymnasium 2002. Tack vare det långvariga och täta samarbetet erbjuds eleverna en helhetslösning.

Hockeyklubb:Halmstad Hammers
Adress:Växjövägen 11
Postkod + Ort:302 44 Halmstad
Län:Hallands län
Arena/Ishall:Halmstad Arena
Gymnasium:Aspero Idrottsgymnasium
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • Hammers-60
    Halmstad Hockeygymnasium

Om Halmstad Hockeygymnasium

Sista ansökningsdatum till program och skola brukar vara kring 1 februari men fråga din SYV eller Aspero för exakt datum då det skiljer sig åt mellan regionerna. Din SYV kan även hjälpa dig med din ansökning. Din profilidrott uppger du i din ansökan. Söker du NIU ska det göras senast 1/12. Specialförbundet har olika ansökningsprocedurer, inom vissa idrotter ansöker man via specialförbundens portaler och inom andra idrotter söker man direkt till Aspero. Du kan få information om just din idrott här på Asperos hemsida eller är du välkommen att kontakta Asperos idrottskoordinator. Program: Ekonomi och  Samhäll.

I Halmstad samverkar Aspero Idrottsgymnasium med Halmstad Hockey som spelar i div 1. Halmstad Hockey har en gedigen och väl fungerande ungdoms- och juniorverksamhet där J-18 spelar i division 1 och J20 i Elit södra. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnast som jobbar med att både förebygga och rehabilitera skador.

Halmstad Serie Information

Källa: Halmstad Hammers