Hanhals Kings Hockeygymnasium Kungsbacka LIU

Hockeygymnasiet i Kungsbacka vill ge alla spelare god handledning och bästa möjliga träningsförutsättningar för de ska kunna utvecklas till spelare, domare eller ledare samtidigt som även studierna skall klaras av med goda resultat.

Hockeyklubb:Hanhals Kings
Adress:Kungsbacka Sportcenter 8
Postkod + Ort:434 50 Kungsbacka
Län:Hallands län
Arena/Ishall:Kungsbacka Ishall
Gymnasium:Aranasgymnasiet [1], Elof Lindalvs gymnasium [2] och Bedahallbergs gymnasium [3]
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • Hannals-60
    Hanhals Hockeygymnasium

Om Hanhals Hockeygymnasium

Ansökan till gymnasieprogrammen ska göras senast 1 februari (preliminär svar i april och definitivt svar vid midsommar ungefär). Viktigt att välja Aranäsgymnasiet, Elof Lindälvsgymnasiet eller Beda Hallbergsgymnasiet som ett alternativ minst, då finns man med i systemet även om man skulle ha ett annat förstaval.

Utbildningen genomförs i samarbete med Aranäsgymnasiet, Elof Lindälvsgymnasiet och Beda Hallbergsgymnasiet där eleven kan välja bland alla de program som gymnasierna erbjuder. Hockeyträningen på schemat leds av erfarna tränare från Hanhals IF. Skolan har särskilt anställda personer som tillsammans med rektor ansvarar för idrottsämnena. Lärarlagen har ett stort intresse för idrott och därmed en god förståelse för elevernas situation samtidigt som skolan ställer höga krav på skolarbetets genomförande.

Hanhals Serie Information

Källa: Hanhals Kings