Mariestad Hockeygymnasium LIU

• Mariestad-60
    Mariestad Hockeygymnasium

Om Mariestad Hockeygymnasium

På Vadsbogymnasiet erbjuder vi Ishockey som lokal idrottsutbildning (LIU). Det innebär att du anger i din ansökan till gymnasiet att du vill kombinera dina studier med ishockey.

Vår ishockeyutbildning är godkänd av Svenska Hockeyförbundet som rekommenderad lokal ishockeyprofil. Du kan även läsa idrott och hälsa som individuellt val för att kombinera valfri idrott med ditt program.

Vadsbogymnasiet erbjuder flera olika möjligheter att kombinera studier med idrott. Inom innebandy erbjuder vi nationell idrottsutbildning (NIU) som är certifierad av Svenskas Innebandyförbundet. Vi erbjuder lokala idrottsutbildningar (LIU) inom idrotterna fotboll och ishockey.

Mariestad Serie Information

Källa: Mariestad BoIS