Mölndal Hockey Hockeygymnasium Göteborg LIP

Vi söker dig som skall du börja gymnasiet till hösten och spelar ishockey. Vi samarbetar med Kitas Gymnasium.

• MoDo Hockey bedriver ett av Svenska Ishockeyförbundets certifierade Ishockeygymnasium NIU. Varje årskull innehåller 12–14 elever som antas efter ishockeyförmåga och betyg.
Hockeyklubb:IF Mölndal
Adress:Idrottsvägen 3
Postkod + Ort:431 62 Mölndal
Län:Västra Götalands län
Arena/Ishall:Åby ishall
Gymnasium:Kitas Gymnasium
    Inget max antal
    LIP – Lokal Idrottsutbildning
  • Molndal-60
    Mölndal Hockeygymnasium

Om Mölndal Hockeygymnasium

Fyll i ansökningsblanketten på länken. Skicka intresseanmälan till molndalhockey@outlook.com

Vi söker dig som skall du börja gymnasiet till hösten 2020 och spelar ishockey. Vi samarbetar med Kitas Gymnasium.

Kitas är inget idrottsgymnasium, vi driver ingen träning under skolans flagg och vi schemalägger inte elitidrottssatsning för våra elever. Istället ger vi eleverna möjlighet att tillsammans med sin tränare lägga upp sin egen träning. Eftersom vi har koncentrerat skoldagen är det lätt att få till träning efter skoltiden. Det är för att du som elev ska kunna satsa lika helhjärtat på dina studier som på din idrott.

Mölndal Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan