Nittorps IK Hockeygymnasium LIU

Nittorps IK tillsammans med gymnasieskolorna Gnosjöandans Kunskapscentrum (GKC) och
Tranemo Gymnasieskola gör det möjligt för dig att seriöst satsa på ditt största intresse kombinerat med dina gymnasiestudier.

Hockeyklubb:Nittorps IK
Adress:Grimsåsvägen 13
Postkod + Ort:514 54 Nittorp
Län:Södra Västergötland län
Arena/Ishall:Nittorps Ishall
Gymnasium:Gnosjöandans Kunskapscentrum och Tranemo Gymnasieskola
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • Nittorps-60
    Nittorps Hockeygymnasium

Om Nittorps Hockeygymnasium

Ishockeyprofilen är ett individuellt val som kan kombineras med alla gymnasiestudier. Det enda kravet som finns är att du spelar aktivt i en förening.

Vi har skapat oss en unik möjlighet här, där vi har chans att utveckla egna spelare och spelare utifrån, individuellt, kunskapsmässigt och som människor. Vi ska vara ett alternativ till de som inte når eller har möjlighet att gå de stora hockeygymnasierna och försöker att bidra med träningslära, teoretiskt och fysiskt samt kost och allmän kunskap. Detta utöver de extra timmar med isträning där fokus ligger på personlig utveckling.

Vi vill vara en skola där eleverna utvecklas och genom personligt ansvarstagande för sitt lärande blir väl förberedda för sin framtid, sitt yrkesliv och sina fortsatta studier. Tillsammans skapar vi en skola där elever och personal upplever en god gemenskap, där alla inkluderas och respekteras.

Nittorps Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan