HV71 Hockeygymnasium Jönköping NIU Elit

HV71 Hockeygymnasium NIU Husqvarna: I våra ögon är det ett fantastiskt intresse för det upplägg med studier, boende och elithockey vi kan erbjuda. Det är ett noggrant och roligt arbete att kunna ge möjligheten till spelare med rätt karaktär denna möjlighet.

Användarens profilbild

Hockeyklubb:HV71
Adress:Elmiavägen 18
Postkod + Ort:554 54 Jönköping
Län:Jönköpings län
Arena/Ishall:Husqvarna Garden
Gymnasium:Sanda Gymnasium
    NIU – Nationellt Idrottsutbildning
  • HV71-60
    HV71 Hockeygymnasium

Om HV71 Hockeygymnasium

• Sökperioden är mitten av september - 1 december.

Verksamheten på Huskvarnas ishockeygymnasium är en del i Svenska Ishockeyförbundets spelarutveckling, där målsättningen är att utveckla blivande elitspelare. Vi tar varje år ut 10-14 studenter till vårt hockeygymnasium, beroende på behov och underlag.

För att bli antagen på ett NIU gymnasium krävs det först att eleven blir antagen på sportsliga grunder. Därefter söker eleven in på skolan med sina betyg. HV71 bedriver ett hockeygymnasium tillsammans med Sanda Hockeygymnasium. Denna information rör främst Trojas del av verksamheten. Information om skolan kan du få på deras hemsida .

HV71 Serie Information

Källa: HV71