Partille HK Hockeygymnasium Göteborg LIU

Partille HK träningen är förlagd i Partille Arena i Storgöteborg, off ice, där vi bland annat tränar på gym och i Vallhamra ishall, on ice. Vi tränar på is tre gånger i veckan.

Hockeyklubb:Partille Hockey
Adress:Ugglumsleden 48
Postkod + Ort:433 64 Sävedalen
Län:Västra Götalands län
Arena/Ishall:Vallhamra Ishall
Gymnasium:Partille Gymnasium
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • partille-60
    Partille Hockeygymnasium

Om Partille Hockeygymnasium

• Sökperioden är mitten av september - 1 december.

Träningen är förlagd i Partille arena, off ice, där vi bland annat tränar på gym och i Vallhamra ishall, on ice. Vi tränar på is tre gånger i veckan, vilket är lika mycket istid som på en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU)

Vill du kombinera din idrott med dina studier? Hos oss på Partille Gymnasium kan du söka till nationellt godkända idrottsutbildningar i handboll, bowling och fotboll. Du kan även välja att läsa våra gymnasieprogram med idrottsprofil.

Partille Serie Information

logo_leagues_hockeytrean