Bålsta HC Hockeygymnasium LIU

Håbos idrottsföreningar startar gemensamt upp lokala idrottsutbildningar i samarbete med Fridegård gymnasiet. Den lokala idrottsutbildningen är ett mycket bra val för dig som vill lägga lika mycket fokus på skolan och ishockeyträningen.

Användarens profilbild

Hockeyklubb:Bålsta Hockey Club
Adress: Badhusvägen 1
Postkod + Ort:746 32 Bålsta
Län:Uppsala län
Arena/Ishall:Bålsta Ishall
Gymnasium:Fridegårdgymnasiet
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • balsta-60
    Bålsta Hockeygymnasium

Om Bålsta Hockeygymnasium

Här har vi samlat allt du behöver veta för att göra ditt gymnasieval. Se en film om hur du gör ditt gymnasieval, hur du hittar och lägger till utbildningar samt annat som är viktigt att tänka på när du ska söka till gymnasiet.

Håbos idrottsföreningar startar gemensamt upp lokala idrottsutbildningar i samarbete med Fridegård gymnasiet. Den lokala idrottsutbildningen (LIU) är ett mycket bra val för dig som vill lägga lika mycket fokus på skolan och utbildningen som ishockeyträningen.

Vi på Fridegårdsgymnasiet ser verkligen fram emot att ta emot idrottssatsande ungdomar och ge dem stöd i sitt idrottsutövande i kombination med en utbildning som ger goda förberedelser inför universitets- och högskolestudier.

Bålsta Serie Information

logo_leagues_hockeytrean