Bäcken HC Hockeygymnasium Göteborg LIU

Bäcken HC har sedan många är ett väl inarbetat koncept med en stark lokal profil på sitt hockeygymnasium och tillsammans med Frölunda HC vill vi nu utveckla detta fina koncept ännu mer.

Hockeyklubb:Bäcken HC
Adress:Transistorgatan 5
Postkod + Ort:421 35 Västra Frölunda
Län:Västra Götalands län
Arena/Ishall:Marconihallen
Gymnasium:Kitas och Katrinelunds
    Inget max antal
    LIU – Lokal Idrottsutbildning
  • backen-60
    Bäcken Hockeygymnasium

Om Bäcken Hockeygymnasium

Vi tar in 10-13 elever per läsår och avgörande är hur vi tror att du kommer att utvecklas som ishockeyspelare. Du måste naturligtvis också ta dig in på ett program på Kitas eller Katrinelunds Gymnasieskola. Är du intresserad och vill komma och provträna på en HG träning alternativt med Juniorerna på kvällstid så kontaktar du Roger Borelius.

Bäcken HC har sedan många är ett väl inarbetat koncept med en stark lokal profil på sitt hockeygymnasium och tillsammans med Frölunda HC vill vi nu utveckla detta fina koncept ännu mer.

Gymnasiehockeyn har en lokal antagning vilket innebär att vi blivit godkända av Svenska Ishockeyförbundet genom att vi bedriver en verksamhet som följer deras riktlinjer och krav. I och med att vi är lokalt godkända av Göteborgs Ishockeyförbund måste man söka direkt till oss.

Bäcken Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan