Valbo Hockeygymnasium LIU

Valbo HC är en av Gästriklands största hockey klubbar med lag i alla serier ända från 03-or upp till A-lag. Vi har förmånen att bedriva ett lokalt hockey gymnasium..

• Gymnasium: Borgarskolan, Vasaskolan och Polhemsskolan
  • Ansluten idrottsklubb: Valbo HC
  • Län: Gävleborgs län
  • Ort: Valbo
  • Campus: Nickback Arena
  • Sista anmälningsdag : 15 februari

Valbo HC

Valbo HC är en av Gästriklands största hockey klubbar med lag i alla serier ända från 03-or upp till A-lag. Vi har förmånen att bedriva ett lokalt hockey gymnasium dit spelare från närliggande kommuner kan söka för att få mer istid .

Spelare som söker till vårt hockeygymnasium samt juniorverksamhet ska ha en hög ambitionsnivå inom ishockeyn. Genom vårt hockeygymnasium och Valbo erbjuds alla spelare goda förutsättningar för att utvecklas som hockeyspelare i kombination med ett bra studieupplägg i skolan. Ni som söker måste ha ett brinnande intresse för ishockey, viljan att träna mycket samt besitta höga kvalitativa hockeyegenskaper. Vi ser gärna att ni har goda referenser .

Lokala Hockeygymnasium - Valbo

Genom god utbildning vid både vårt hockeygymnasium, där den individuella träningen sker, samt genom lagträningen med J-lagen ska våra spelare i J-verksamheten få en gedigen utbildning, som ska leda till att vi fostrar framtida senior spelare.

Källa: Valbo HC