Enköpings SK Hockeygymnasium LIU

• Ort: Enköping
  • Campus: Bahcohallen

Enköpings SK

För dig som är aktiv ishockeyspelare i en förening och vill satsa på att kombinera dina gymnasiestudier med ishockeyutbildning så kan vi, tillsammans med vår samarbetspartner ESK, erbjuda LIU, dvs. Lokal Idrottsutbildning.

Du som är aktiv ishockeyspelare i en förening och vill utnyttja denna möjlighet att kombinera dina gymnasiestudier med att utveckla din ishockeyprestation på schemalagd skoltid, ska lämna in din ansökan till oss senast i samband med ordinarie gymnasievalet 15 februari. Du hittar ansökningsblankett på vår hemsida westerlundska.nu under rubriken LIU-ishockey.

Lokala Hockeygymnasium - Enköping

Är du intresserad av idrott? På Westerlundska gymnasiet kan du kombinera dina gymnasiestudier med en idrottsutbildning. Nationell idrottsutbildning (NIU) eller Lokal idrottsutbildning (LIU).

Källa: Enköpings SK