IF Sundsvall Hockeygymnasium LIU

• Ort: Sundsvall
  • Campus: Brandcode Center

IF Sundsvall Hockey

Ishockeygymnasiet i Sundsvall vänder sig till dig som tillhör distriktseliten i din åldersklass och som vill kombinera gymnasiestudier med elitishockey.Sundsvalls Hockey och hockeygymnasiet samarbetar med Thoren Business School Sundsvall som är en skola i utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB, ett norrländskt familjeägt företag med bland annat 38 gymnasieskolor från Skellefteå i norr till Malmö i söder och över 2000 medarbetare.

Sundsvalls Hockey har ett klart uttalat syfte och en klar målsättning med ishockeygymnasiet; målmedvetna spelare ska med god handledning och bästa möjliga träningsförutsättningar kunna utvecklas till spelare på elitnivå.

Lokala Hockeygymnasium - Sundsvall

Genom vårt helhetsperspektiv där skola och hockey integreras genom god dialog mellan lärare, elev och instruktör skapas goda förutsättningar för att lyckas både i skolan och i hockeyn. Thoren Business School ligger vid Storgatan 25, centralt i Sundsvall.

Källa: IF Sundsvall Hockey