Täby Hockeygymnasium LIU

Tibble Gymnasium och Täby HC har sedan 2011 bedrivit ett lokalt ishockeygymnasium. Ett gemensamt intresse att skapa de bästa förutsättningarna för ishockeyspelande..

• Gymnasium: Tibble Gymnasium
  • Ansluten idrottsklubb: Täby HC
  • Län: Stockholms län
  • Ort: Täby
  • Campus: Tibble ishall
  • Sista anmälningsdag : 15 februari

Täby HC

Tibble Gymnasium och Täby HC har sedan 2011 bedrivit ett lokalt ishockeygymnasium. Ett gemensamt intresse att skapa de bästa förutsättningarna för ishockeyspelande ungdomar på elitnivå att bedriva högskoleförberedande gymnasiestudier parallellt med specialinriktade studier i idrott.

LIU med egen idrott är öppen från årskurs 1 för dig som väljer att studera på Tibble Gymnasium och blir antagen till något av följande program & inriktningar: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Naturvetenskapsprogrammet inriktning natur, Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhälle eller IHL – Idrott, Hälsa och Ledarskapsprogrammet.

Lokala Hockeygymnasium - Täby

Ishockeyutbildningen fokuserar på individuell utveckling av dig som ishockeyspelare där kvalificerad träningsverksamhet på skoltid kombineras med träning och tävling i den egna föreningen. Du får en gymnasie- och ishockeyutbildning av kvalitet samtidigt som du kan vara med och skapa kontinuerliga framgångar för din förening.

Källa: Täby HC