Värnamo Hockey Hockeygymnasium LIP

• Varnamo-60
    Värnamo Hockeygymnasium

Om Värnamo Hockeygymnasium

Du som går i årskurs 9 i Värnamo kommun och ska välja gymnasieutbildning ska göra det på webben. I mitten av januari får du ett brev med instruktioner samt inloggningsuppgifter till din personliga valsida av din studie- och yrkesvägledare.

Värnamo Hockey gör en satsning på junior och ungdomsverksamheten för dig som vill satsa på din utbildning i kombination med ishockey. Nytt från terminsstart hösten 2015 är att Värnamo Hockey i samarbete med Finnvedens Gymnasium kommer starta en ishockeyprofil.

Vill du träna din specialidrott på skoltid?Är du aktiv i någon idrottsklubb kan du välja idrottsprofilen. Du kan klara av din fysiska träning under skoltid och din specialidrott efter skolan.

Värnamo Serie Information

logo_leagues_hockeytvaan